Als jij besluit te investeren in branding, dan investeer je in de toekomst van je merk. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is voor jouw bedrijf of organisatie. Onze aanpak is daarom geen ‘one size fits all’ manier van werken. Tien jaar lange ervaring heeft geleid tot onze eigen unieke workflow. Ontwikkeld met jou als klant in ons achterhoofd, want we geloven in de wisselwerking tussen bureau en klant. We bieden een vast aanspreekpunt dat jou begeleid gedurende het hele proces. Ons doel? Jou volledig ontzorgen met onze expertises. Benieuwd hoe jouw merk bij Creamy Concepts tot leven komt? Scroll door onze services:

01

Brand strategy

Het vertrekpunt om een merk te ontwikkelen of te transformeren. We starten met een strategische workshop waarin we samen op zoek gaan naar de essentie van je merk. De kern van het verhaal, wat is je DNA, wie ben je, waar sta je voor en de why. Met deze elementen hebben we de juiste informatie voor een duidelijke merkboodschap en onderscheidende positionering. Benieuwd wat we te bieden hebben?

Tell me more

Brand design

Een sterke branding is als een eerste indruk, and first impressions matter. Vanuit je verhaal ontwerpen we een uniek logo en krachtige huisstijl die de basis vormt voor al je visuele communicatiemiddelen. Met een voorliefde voor minimalistisch en tijdloos design gaan wij voor maximale impact. Wil je ook impact maken met jouw merk?

Tell me more

Content creation

Sterke beelden en de juiste tone-of-voice dragen bij aan de merkbeleving. We creëren verschillende soorten content die je website, brochures en social-mediakanalen versterken. Naast het creëren van sterke verhalen, verzorgen we ook complete video- en fotografie producties, van concept tot aan de oplevering.

Tell me more

Web development

Remember those first impressions? Een website is voor klanten vaak de eerste kennismaking met je bedrijf. We ontwikkelen nooit zomaar een website, we creëren een online experience die naadloos aansluit bij de ambitie van je merk of bedrijf. Onze websites zijn functioneel, conversiegericht en van esthetische waarde.

Tell me more

Brand activation

Een merk wordt pas succesvol als die gezien en gehoord wordt. Met de juiste marketingstrategie zorgen we ervoor dat jouw merk maximale impact maakt. We stellen een gedetailleerd lancerings- en marketingplan op om het merk maximale online en offline zichtbaarheid te geven voor de doelgroep. Daarna gaan we graag voor je aan de slag met verschillende marketingtools. We take care of your brand.

Tell me more

A summary of

Our workflow

01
Kick-off, met een strategische workshop
02
Van jouw merkstrategie naar een creatief concept
03
Aan de slag met de visuele identiteit
04
Moment suprême: jouw merk presentatie
05
Ontwikkeling van sterke visuele dragers, teksten en beelden
06
Bouwen van je online experience
07
We bepalen de marketingstrategie, ready to launch...
08
Mission accomplished, we zijn live!
09
En daar stopt het niet... Let’s activate your brand

Brands to prove it

Ambitieus MKB046

View brand case

Kim Elema Strafrecht

View brand case

Creative Journeys

View brand case

ENVIRON Advocaten

View brand case

MAXI Minibar

View brand case

SESSIBON

View brand case

Sittard Genieten Voorop

View brand case

Convinced by our branding approach?

Let’s meet!