Van Leth Interieurbouw

Van Leth Interieurbouw creëert hoogwaardige maatwerkinterieurs met een scherp oog voor detail en vakmanschap. Dankzij hun ambitieuze visie en groeipad in de afgelopen periode was het tijd voor een herpositionering. Creamy Concepts ging aan de slag met een moderne branding die naadloos aansluit bij de huidige doelstellingen.

Een strategie op maat

De interactieve strategische sessie vormden een sterke basis voor het branding proces. We betrokken niet alleen Marc, de eigenaar, maar juist ook de medewerkers en klanten. Naast kwaliteit, ambacht en samenwerking, is klantgerichtheid een belangrijke kernwaarde van Van Leth. Daarom vormen de klanten een groot onderdeel in de strategiebepaling. Juist samen kunnen we het gewenste resultaat bereiken. En dat resulteerde in vernieuwde pay-off: ‘Leth’s create together’. Deze pay-off definieert niet alleen de prettige samenwerking, maar ook hetgeen waar Van Leth Interieurbouw voor staat!

De unieke kleuren zijn geïnspireerd door aardse tinten, waarbij de bruine aardetint de gegronde aard van het bedrijf benadrukt. De frisse groenblauwe kleur voegt een onderscheidend element toe aan het palet, terwijl het zachte beige toegankelijkheid uitstraalt. Dit alles leidde tot een exclusieve uitstraling waarmee de professionaliteit van het ambacht werd benadrukt. Op basis hiervan ontwikkelden we een fris en modern logo met een uniek beeldmerk welke tevens de groei van de organisatie benadrukt. Het achterliggende grid staat voor de precisie van de werkwijze en het maatwerk.

Visuele identiteit

De visuele identiteit is tot in de kleinste details doorgevoerd. Van de corporate identity met high-end visitekaartjes met letterpress, notitieblokken, linialen, pennen en presentatiemappen op kantoor, tot aan de bedrijfskleding en bedrijfswagen voor meer zichtbaarheid op locatie tijdens montages.

Professionele content

Ons contentteam ging meerdere dagen met de camera op pad. We bezochten de werkplaats en kantoorruimte van Van Leth en ook de high-end maatwerkprojecten bij diverse klanten. In deze foto- en videoproducties werd de bedrijvigheid, dynamiek en hoogwaardige meubelproducties van de organisatie in beeld gebracht.

Naast de visuele aspecten accentueert een scherpe tone-of-voice de uitgebreide ervaring en expertise van het bedrijf. Dit zorgt voor een overtuigende en professionele presentatie die de kernwaarden van Van Leth Interieurbouw benadrukt.

Doelgroepgerichte website

De uitgebreide visuele en tekstuele identiteit sluit naadloos aan op het moderne webdesign. We ontwikkelden een eigentijdse website die de waarden van Van Leth Interieurbouw perfect weerspiegelt: vakkundig, klantgericht en van bovenmatige kwaliteit. De website is esthetisch en gebruiksvriendelijk en richt zich op zowel particuliere huiseigenaren als zakelijke klanten, zoals architecten en projectontwikkelaars. Daarnaast wordt het team van Van Leth Interieurbouw vastgelegd in een dynamische branding video, die bijdraagt aan een sterke employer branding. Potentiële klanten of medewerkers krijgen hierdoor een kijkje achter de schermen, waardoor de experts zichtbaar worden en het imago van een sterk en mensgericht merk wordt versterkt.

Visit website

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!