Together we go beyond the limits

Creamy Concepts is een Branding Agency gevestigd in Sittard, gelegen net onder het smalste stukje van Nederland. We kennen geen grenzen, dit typeert ook onze servicegerichte aanpak. We bestaan uit een dynamisch team vol energieke professionals, met ieder een eigen karakter en discipline. We zijn verbonden door onze passie voor branding en gevoel voor esthetiek. Daarom werken we ook met volle overgave aan merken, it’s who we are and what we love. We staan klaar om met jou de uitdaging aan te gaan. Verleg jij de grens met ons?

Why would you work with us?

Effectieve branding en alles onder één dak. Met ons in-house team van strategen, creatives en projectmanagers verleggen we grenzen. We stoppen niet tot jouw merk voor 100% staat. Samen bouwen we aan een merk dat leeft in de tijd van nu en morgen. We kennen de wereld van branding en marketing en gebruiken deze kennis om jouw merk naar het hoogst mogelijke level te tillen. Zo kan jij je focussen op jouw ambities, en doen wij waar wij goed in zijn: creating high-end brands.

Our services

Meet the team

Ivan Arndts

Commercial director

Jasper Voorn

General director

Romy Wauben

Founder
Managing director

Sarah Witpeerd

Brand Manager
strategist

Renée Schols

Account &
Project manager

Jeroen Kroes

Brand &
Digital designer

Dion Hoofwijk

Web developer

Lucia Koetsier

Social media manager

Sander Pusceddu

Photo- & videographer
Motion designer

Rian Coenen

Trainee
Brand management

Be part of our team?

Ben jij ervan overtuigd dat jij onze grenzen kunt verleggen met nieuwe inzichten en creativiteit? Neem dan contact op, vertel ons je drive en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team.

View jobs

How we create brands?

Discover more