Creative Journeys

Twee visionaire ondernemers met een duidelijke visie: reaching infinite heights. Creative Journeys laat bedrijven groeien tot oneindige hoogtes, niet alleen in grootse resultaten maar ook in immense betekenis. Hun unieke, one of a kind, methodiek Journey Architecture™ heeft een net zo’n onderscheidende approach nodig in branding. Creamy Concepts ging de strategische samenwerking aan met meerdere professionals en partners om samen één branding te creëren like never before.

© Liselore Stap

Infinity through endless paths

Het fundament van de merkstrategie was al gedefinieerd door een externe merkstrateeg. Vanuit deze basis gingen wij verder met het ontwikkelen van een krachtig branding concept. De inspiratie van Creative Journeys komt voort uit verre reizen, in het bijzonder Singapore. De grootsheid van deze stad in combinatie met de miljoenen mensen die dagelijks hun eigen paden en routes bepalen vormt een grote inspiratiebron voor het concept. Het logo is simplistisch en elegant dat met subtiele ‘waves’ in de typografie de illusie van oneindigheid wekt. Hier is ook het beeldmerk en hun handelsmerk Journey Architecture™ van afgeleid.

Dit visuele concept wordt zowel online als offline versterkt: online wordt dit gesymboliseerd in een 3D render en motion design, offline komt dit tot uiting in een platte print van lijnen symbolisch voor alle paden die een klant bewandelt binnen Creative Journeys. Het kleurenpalet nodigt uit tot meer. Het echoot de mystiek en elegantie van het merkt. De kleuren zijn geïnspireerd op de architectuur en het schemerlicht van Singapore. De donkere blauwtint in samenspel met een zacht kleurverloop roept de sfeer op van een schemerige avond op de top van een wolkenkrabber tijdens zonsondergang.

The power of choice

Creamy Concepts was verantwoordelijk voor het creëren van een dynamische en interactieve website die de gebruiker meeneemt op een unieke reis. Met een strak design, bewegende elementen en hoogwaardige content biedt de custom-build website een ervaring waarbij elke klik leidt naar een nieuwe ontdekking. We stappen af van een traditionele navigatie. Zo navigeer je op elke mogelijke manier door de verschillende diensten: horizontaal, verticaal, van links naar rechts én andersom. We focussen op experience en exclusivity: twee belangrijke waarden van Creative Journeys.

© Liselore Stap

Ready to take on the world

Met deze nieuwe branding zetten we samen met het team van Creative Journeys een state-of-the-art experience neer. We zijn dankbaar dat wij mochten samenwerken met een team van professionals en bijdragen aan de innovatieve visie van Journey Architects™ Anouk en Julian.

Visit website

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!