Kim Elema Strafrecht

Strafrechtadvocaat Kim Elema voorziet cliënten van optimale rechtshulp op een laagdrempelige manier. Door een brug tussen stoffige en moderne advocatuur te slaan maakt ze complexe strafrecht toegankelijk met gebruik van begrijpelijke juridische taal. Creamy Concepts is ingezet om een betrouwbare en toegankelijke branding te ontwikkelen voor haar strafrechtadvocatenkantoor.

De brug doorbreken van complexe juridische dienstverlening

Kim Elema Strafrechtadvocaat kenmerkt haar dienstverlening door een toegankelijke en informele manier van werken. Het concept is afgeleid op haar kernwaarden betrouwbaar, informeel, toegankelijk en direct. Samen hebben we een merk gecreëerd waarbij kennis over onduidelijke juridische onderwerpen op een begrijpelijke manier gedeeld wordt.

Het abstracte beeldmerk is een combinatie van de letters K en E. De vorm is afgeleid van een puzzelstuk. Dit is afgeleid van de werkwijze van Kim Elema. Als advocaat houdt zij zich dagelijks bezig met het beoordelen van strafdossiers. Zij puzzelt dan of de gepresenteerde bewijsmiddelen samen wel of niet tot een veroordeling kunnen leiden. Haar persoonlijke benadering als advocaat komt terug in het gebruik van een karakteristiek lettertype. Het zachte kleurpalet is toegankelijk en past bij haar informele manier van communiceren. De lichtblauwe kleur straal vertrouwen uit, terwijl het donkerblauw zorgt voor een zakelijk karakter. We ontwikkelen diverse communicatiemiddelen als visitekaartjes, briefpapier, Word templates en presentatiemappen als onderdeel van de branding.

© Jordi Sloots

Dynamische uitstraling

Authenticiteit en betrokkenheid zijn belangrijke waarden in de branding van Kim Elema Strafrechtadvocaat. Ons content team gaat op pad in ’s-Hertogenbosch, haar woonplaats, om Kim Elema in een karakteristiek pand vast te leggen. In samenwerking met externe fotograaf Jordi Sloots hebben we een frisse beeldbank gecreëerd die perfect aansluit op de toegankelijke huisstijl. Hier is de tone-of-voice ook naar geschreven: informeel en open. Net als de website, want ook hier kiezen we voor een laagdrempelige aanpak. Zo worden juridische termen uitgelicht door pop-ups en uitklapvelden. Ook het webdesign heeft een frisse en moderne uitstraling. Het fungeert als het perfecte digitale visitekaartje.

Toekomstgerichte branding

Creamy Concepts zet een krachtige branding neer waarmee wij strafrechtadvocaat Kim Elema kunnen ondersteunen in de volgende fase van haar juridische carrière. Met haar transparante branding en unieke blik op juridisch advies zijn we ervan overtuigd dat ze nog veel cliënten zal helpen aan eerlijke juridische hulp.

Visit website
© Jordi Sloots

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!