Rónj Taofel

Als professional schuif je maandelijks aan tijdens een intiem 3-gangen diner bij Rónj Taofel. Het concept, ooit gestart als stadsexperiment, is uitgegroeid tot een succesvol terugkerend event in Sittard-Geleen. Creamy Concepts werd ingeschakeld om voor Rónj Taofel een uniforme branding te creëren zodat het een opzichzelfstaand merk wordt in de regio en verre omstreken.

Join, rotate, connect

De insteek van Rónj Taofel is helder: professionals samenbrengen in een intieme setting waar inspireren en verbinden voorop staat. Na een strategische brainstorm ontwikkelden we de pay-off: Join, Rotate, Connect waar het concept in drie woorden is samengevat. Schuif aan tijdens een intiem 3-gangen diner, rouleer van tafel tijdens elke gang en ontmoet nieuwe professionals. We kiezen bewust voor een Engelstalige pay-off, want het concept is gestart vanuit een doelstelling om lokale en internationale professionals samen te brengen.

Samenhang in kleur en stijl

De connectie tussen de deelnemers is ons startpunt voor de visuele identiteit. We verbinden de woorden ‘Rónj’ en ‘Taofel’ met elkaar en verwijzen daarmee naar de letterlijke verbinding die ontstaat tijdens elke editie. De cirkel in het midden staat symbool voor de tafel waar iedereen kan aanschuiven. De halve cirkels suggereren dat de drie cirkels blijven rouleren. We maken gebruik van inspirerende, wereldse kleuren. Geel, voor de positiviteit en inspirerende gesprekken die plaatsvinden. Donkergroen met een blauwe ondertoon voor de internationale achterban van het concept en het ondernemerschap.

Aanvullend creëren we speelse grafische patronen die de branding extra body geven. We halen onze inspiratie uit de historie van Sittard en uit het concept zelf. We denken met de klant mee en creëren meerdere visuele uitingen om het merk op duurzame manier te branden. Zo ontwerpen we een digitale menukaart die voor elke editie aanpasbaar is. Deelnemers kunnen een uniek en op maat gemaakt QR-code display scannen om de digitale menukaart te ontdekken.

Digitaal in de markt

De website van Rónj Taofel is een cruciaal onderdeel van de branding van Rónj Taofel. Het is de eerste indruk die potentiële deelnemers krijgen en de plek waar professionals zich kunnen aanmelden voor een volgende editie. De website legt het concept van Rónj Taofel op een duidelijke en aantrekkelijke manier uit, waardoor het een belangrijke tool is in het aantrekken van de juiste doelgroep.

The activation of a brand

Als strategische branding- en marketingpartner ondersteunen wij de klant in het opzetten van hun marketing. Zo kregen we de kans om het concept en de creatie ervan toe te lichten op het lanceringsevent. Creamy Concepts is als regelmatige deelnemer van Rónj Taofel trots om mee te bouwen aan de toekomst van professionals en stadsexperimenten in de gemeente Sittard-Geleen.

Bekijk website

"Een branding die helemaal 'eigen' voelt. Precies past bij wat we willen uitstralen. Dat gecombineerd met persoonlijke aandacht en veel meedenken is 'Creamy' een bijzonder fijne partner om mee samen te werken."

- Levina Raven, Stadslabs Sittard-Geleen

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!