Een kruispunt voor wonen en leven

Milcon Immo, de projectontwikkelaar achter het nieuwbouwproject ‘Residentie Carrefour’, heeft een duidelijke visie: dit project wordt een levendig kruispunt waar wonen en leven samenkomen. Met 19 luxe appartementen en 2 exclusieve penthouses op een aantrekkelijke locatie, krijgt het kruispunt een eigentijds en vernieuwend karakter. Aan Creamy Concepts de opdracht om het brede publiek enthousiast te maken voor het wonen op dit bruisende kruispunt.

Residentie Carrefour,
waar alles samenkomt.

Na een strategische brainstorm werd het concept duidelijk: de naam Carrefour, Frans voor kruising, vormt de basis voor de visuele identiteit. Het logo visualiseert een kruispunt, waarbij alle lijnen leiden naar Residentie Carrefour. Dit kruispunt en de lijnen zijn prominente stijlelementen in de volledige branding. De moderne groene tinten en de warme oranje accentkleur zorgen voor een eigentijds kleurpalet dat perfect samensmelt met de impressies van Residentie Carrefour.

Ons doel is om potentiële kopers te overtuigen van de vele voordelen van wonen in Residentie Carrefour. Daarom zorgen we voor alle benodigde communicatiedragers. We ontwikkelen een brochure, een bouwbord, bouwhekken, diverse begeleidende documenten en een gloednieuwe website. Met aantrekkelijke teksten, een moderne huisstijl en realistische exterieur- en interieurrenders wekken we hiermee de interesse van elke kandidaat-koper.

Overtuigende communicatie

In de brochure en op de website focussen we op de totaalbeleving van het project. We lichten de regio Sittard-Geleen uit, geven inzicht in het project en laten de architect aan het woord. Stap voor stap nemen we potentiële kopers mee door alle specificaties van de diverse nieuwbouwappartementen.

Een succesvolle
project­lancering

Op de website kunnen bezoekers via een interactieve plattegrond eenvoudig door de woninglagen navigeren en elk appartement met bijbehorende specificaties bekijken. Zo bieden we een gedetailleerd en overzichtelijk beeld van het volledige woningaanbod.

Als Branding Agency blijven wij de komende weken samenwerken met de projectontwikkelaar en de makelaar om een succesvolle pers- en wervingscommunicatie te waarborgen. We zijn trots op onze bijdrage aan de branding van dit aantrekkelijke nieuwbouwproject in Sittard-Geleen.

“Met dank aan Creamy concepts hebben wij in een kort tijdsbestek een volwaardige branding, waaronder de website, de brochure en banners, kunnen verwezenlijken. Een snelle adequate opvolging tijdens het creatieve proces en zich in de plaats van de opdrachtgever stellen heeft geresulteerd in het eerste en meteen goede ontwerp en uitvoering.”

– Michèl van Mil, Milcon-Immo

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!