De Installatie Gasten

Drie ambitieuze mannen uit Sittard hebben zich samengevoegd onder de naam ‘De Installatie Gasten’. Een nieuwe speler op de markt die zich richt op het leveren van installaties en onderhoud voor airconditioning en warmtepompen. Wij ontwikkelden voor hen een herkenbare branding, waarmee zij zich introduceren in de markt.

Uw comfort, onze kwaliteit

In alle opzichten is het merkverhaal gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Het beeldmerk is enerzijds afgeleid van de drie pijlers, maar ook van de dienstverlening. Je kunt het interpreteren als een combinatie van een ijskristal, ventilator en warmtestraling. Doordat het beeldmerk optisch in beweging lijkt, symboliseert het ook snelheid.

Het getal drie komt op meerdere plekken terug in de branding. Drie gasten, drie diensten, drie belangrijke waarden. Het logo is daarom ook opgebouwd uit drie regels. De knallende kleur blauw valt direct op, zowel digitaal als in het drukwerk. We voegen een antraciet kleur toe aan het palet voor een stoer karakter. De kleur oranje wordt toegepast als accentkleur voor buttons en call to actions. We vullen grote teksten aan met felle kleuren in alle communicatiedragers.

Een herkenbare identiteit

We voeren de branding van ‘De Installatie Gasten’ door tot in elk detail: van visitekaartjes en briefpapier tot signing van de bedrijfswagens en -kleding. Juist de representatie van medewerkers draagt bij aan het gevoel wat klanten krijgen. Bovendien zorgt het ook voor meer zichtbaarheid in de regio Sittard-Geleen.

Digitale positionering

We hebben een gloednieuwe website ontwikkeld, waarbij in een oogopslag duidelijk wordt waar deze gasten voor staan, namelijk: betrouwbaar, snel en vakkundig. Ons contentteam is een dagdeel mee op pad gegaan om de mannen op de voet te volgen tijdens hun werkzaamheden. De uitgebreide reportage en informatieve tone-of-voice sluit naadloos aan op het moderne webdesign.

Met deze uitgesproken branding kan De Installatie Gasten hun plek op de markt vol overtuiging innemen. Als voorbereiding op de lancering blijven wij betrokken bij de online-communicatie en verzorgen wij de komende tijd hun social mediakanalen. Zo heeft De Installatie Gasten zowel online- als offline een sterke profilering om zichzelf te positioneren als toonaangevend bedrijf in de branche.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!