KIOTA

KIOTA, een toonaangevende consultancyexpert in ICT, finance en accounting, begeleidt jou naar de volgende fase in je carrière. Creamy Concepts heeft KIOTA ondersteund in hun positionering en uitstraling, waarbij onze expertise in content en ontwikkeling samenkwam om een dynamische, interactieve website te realiseren. Get ready to meet KIOTA 2.0!

Tijd voor de volgende stap

De groei van KIOTA in recente jaren resulteerde in meerdere bedrijfsonderdelen. We begonnen onze strategie met het onderscheiden van KIOTA als het overkoepelende bedrijf, KIOTA Accountancy en de nieuwste toevoeging, KIOTA TLS. Bij het betreden van de website wordt de bezoeker begroet met een keuzemenu, waardoor ze een van de drie bedrijfsonderdelen kunnen selecteren.

Hoewel onze voornaamste focus lag op de KIOTA-website, hebben we ook gewerkt aan de websites van KIOTA Accountancy en KIOTA TLS om uniformiteit te waarborgen. De herkenbare vogel en magenta kleuren van KIOTA zijn consequent geïntegreerd in het webdesign van alle drie bedrijven. Voor de KIOTA website hebben we een gradient toegevoegd en gekozen voor een monochroom kleurenpalet, waardoor de heldere magenta-kleur nog beter naar voren komt.

In een vogelvlucht

De content van KIOTA speelt een prominente rol in de dynamiek van de website. In samenwerking met KIOTA hebben we een contentplanning gemaakt die aansluit bij de belangrijke pijlers 'work', 'fun' en 'learn'. Gedurende verscheidene maanden hebben we het bedrijf vastgelegd via fotografie en videografie tijdens bijeenkomsten, kwartaalmeetings, borrels en sportieve activiteiten.

De website positioneert KIOTA als een betrouwbare en innovatieve werkgever. Potentiële werknemers vinden er diverse vacatures en carrièremogelijkheden, inclusief de in-house KIOTA-opleiding. Voor zakelijke klanten wordt een aparte pagina gemaakt met alle diensteninformatie van KIOTA. Het gebruik van motion design en krachtige quotes versterkt de website-ervaring.

Een dynamische website

KIOTA is klaar voor de volgende stap. Benieuwd naar het volledige resultaat van de website? Bekijk hem dan vooral zelf via onderstaande link en vlieg mee door de website.

Bekijk website

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!