KBLT Interieur Projecten

Bij KBLT Interieur Projecten is enthousiasme en creativiteit er aan overvloed. Eigenaresse Ilse Beks zette haar ambitieuze ondernemersreis voort met één duidelijk doel: een krachtige upgrade voor haar merk. Creamy Concepts werd ingeschakeld om haar passie te vertalen naar een professionele en onderscheidende branding.

De positionering van
KBLT Interieur Projecten

Samen met Ilse hebben we kritisch gekeken naar haar huidige positionering, ideale klant, segment en dienstenaanbod tijdens een strategische workshop. Nadat het fundament was gelegd, gingen we aan de slag met haar visuele identiteit. Uit het strategisch traject kozen we een authentieke, speelse en eigenzinnige stijl, geleid door de kleur kobalt, passend bij 'KBLT Interieur Projecten'.

We integreerden de warmte van Ilse's interieurontwerpen in haar kleurenpalet. Het moderne en stijlvolle logo moest niet voor verwarring zorgen in de naamgeving, daarom ontwikkelden we ook een variant waarin 'kobalt interieur projecten' volledig is uitgeschreven. Voor een speels effect voegden we grafische vormen toe die consistent in de hele branding worden gebruikt. Door gebruik van de non-lineaire lijnen voegen we een persoonlijke touch toe aan de vormen.

Het digitale visitekaartje

We hebben de strategie als kompas gebruikt om een duidelijkere scheiding te maken in Ilse's dienstenaanbod, vooral zichtbaar op haar vernieuwde website. Hier hebben we heldere lijnen getrokken tussen "interieur" en "projectmanagement", twee gebieden waarin Ilse excelleert. De website neemt bezoekers mee op een gestructureerde reis door haar verhaal, aanbod, recente projecten, beoordelingen en visie. Met een speels webdesign, krachtige copywriting en sfeervolle fotografie hebben we het totale plaatje gecreëerd dat perfect past bij haar unieke stijl.

Waar creativiteit samensmelt

Als Branding Agency zijn we trots dat we creatieve ondernemers zoals Ilse kunnen ondersteunen bij de volgende fase van hun ondernemersreis. Haar eindeloze creativiteit en enthousiasme komt nu nog beter tot zijn recht met deze vernieuwde branding. Wij wensen Ilse heel veel succes met dit volgende hoofdstuk!

“Geweldige samenwerking met een prachtige nieuwe website als resultaat! Creamy Concepts heeft mijn zakelijke interieurprojecten naar een hoger niveau getild met hun eigentijdse ontwerpen. Na een vlotte intake zetten ze een brandingconcept neer dat meteen aansloeg. De vervolgstappen waren goed afgestemd op mijn visie, met ruimte voor mijn eigen inbreng. Creamy Concepts is de go-to keuze voor een moderne uitstraling en online zichtbaarheidsoptimalisatie voor je bedrijf. Een absolute aanrader!”

– Ilse Beks, KBLT Interieur Projecten

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!