ENVIRON Advocaten

ENVIRON Advocaten is een gespecialiseerd kantoor in het bestuurs- en omgevingsrecht. De twee advocaten Roel Metsemakers en Nina Rijsterborgh bundelen hun expertise en hebben per januari 2024 een nieuw juridisch kantoor opgezet. Hier hoort een professionele branding bij waarmee zij zich deskundig kunnen profileren in de juridische wereld.

Omgeven door expertise

ENVIRON Advocaten heeft een sterke positionering in de markt. Als niche-kantoor specialiseren ze zich volledig in het bestuurs- en omgevingsrecht. Het concept is afgeleid op de kernwaarden betrokken, vastberaden, hoogwaardig en expertise. Vanuit de strategische brainstorm formuleren we de pay-off “Omgeven door expertise”. We laten ons beïnvloeden door het open karakter van de branche en creëren een krachtig concept.

Het abstracte beeldmerk is een combinatie van de letters R en N. De streep in het midden weergeeft ENVIRON als schakel tussen burger en overheid. We gebruiken een karakteristiek lettertype om hun persoonlijke benadering te benadrukken. Het natuurlijke kleurpalet is toegankelijk en past bij het omgevingsrecht. We ontwikkelen diverse communicatiemiddelen als visitekaartjes, briefpapier, Word templates en social media templates als onderdeel van de branding.

Een frisse en moderne website

Ons content team gaat op pad in Maastricht om de advocaten in een moderne locatie vast te leggen: het Sphinxkwartier. Toegankelijke detail shots en hoogwaardige portretten vullen elkaar aan in de fotografie. De tone-of-voice is hier ook naar geschreven: open en informatief. Net als de website, want ook hier kiezen we voor een to the point aanpak. Overtuigende CTA-knoppen, interactieve pagina’s en sprekende content. Het past bij de pragmatische aanpak die het advocatenkantoor voert.

Visit website

Branding die onderscheidt

Creamy Concepts zet een krachtige branding neer waarmee de advocaten van ENVIRON Advocaten zichzelf introduceren op de markt. Na een succesvol branding traject, is ENVIRON Advocaten nu klaar om hun expertise kenbaar te maken aan de buitenwereld.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!