Codeforward

Het aanbod is kraakhelder. Hun ambitie valt niet aan te twijfelen. Een overtuigende branding ontbrak echter nog. Codeforward legde het vraagstuk bij ons neer: kunnen wij in een sneltrein vaart een vette branding ontwikkelen voor het eind van het jaar? Een uitdaging waar wij geen nee tegen zeggen.

Forward thinking,
clear solution

Codeforward automatiseert bedrijfsprocessen met zinvolle software. Ze creëren ruimte zodat organisaties verder kunnen groeien. Op basis van de aangeleverde strategische handvaten distilleren wij een sterke brandstory. Direct en vooruitstrevend: dit omvat de visie van Codeforward. Het concept dat wij creëren draagt dit ook uit: continue in beweging en symbolisch voor de groei die Codeforward teweegbrengt bij bedrijven. De heldere merkstrategie vertalen we tot een krachtige visuele identiteit. We laten ons inspireren door de software waar het bedrijf dagelijks mee werkt.

We creëren een no-nonsense typografisch logo. Het ‘code’ woord is opgebouwd uit een monotype typografie, geïnspireerd op code. De ‘forward’ is schuingedrukt en symboliseert hun vooruitstrevende manier van denken. De punt op het einde visualiseert hun directe aanpak. Het monochrome kleurenpalet vullen we aan met een dynamische gradient. Elke kleurlaag is specifiek gekozen en afgestemd op de merkessentie. Geel voor positiviteit. Blauw voor professionaliteit. Groen voor groei. Samen vormen ze een energiek stijlelement.

Digitale positionering

Het digitaal georiënteerde bedrijf had vooral nood aan een sterke online positionering. In afstemming met Codeforward besluiten we de website te ontwikkelen in hun softwareprogramma Odoo. Voor het webdesign kiezen we voor eenzelfde directe uitstraling: less is more. De tone-of-voice is hier ook naar geschreven: to the point, maar krachtig. In de beeldstijl trekken we de visuele identiteit door. Dynamische beelden en bedrijfsprocessen worden op een speelse wijze vastgelegd.

Visit website

Een toekomstbestendige branding

We weten in no-time een branding te creëren die resultaatgericht en toekomstbestendig is: net als de visie van Chris en Joep. Het fundament staat, aan Codeforward de taak om hun passie met de wereld te delen.

Creamy Concepts heeft Codeforward geholpen om op zeer korte termijn een brand concept te ontwikkelen en een corporate website te realiseren. Het team is zeer betrokken, punctueel en communicatief sterk. Ik raad Creamy Concepts zeker aan als full-service brand partner.

Codeforward

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!