Messcherp

Maak kennis met het vernieuwde Messcherp: een gedreven bedrijf gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van organisatiestructuur, werkprocessen én ijzersterke sales strategieën. Dankzij jarenlange ervaring in de sales, kan founder & coach Sjoerd Mooren snel bedrijven hun organisatie- en businessmodellen doorgronden en de vinger op de zere plek leggen. Wij werden toevertrouwd met de ontwikkeling van een nieuwe branding om Messcherp neer te zetten als één sterk merk.

Weerbaarheid voor
ondernemingen

Messcherp komt met zijn coaching in het hart van iedere onderneming en biedt, zoals de pay off luidt, weerbaarheid voor ondernemingen. Hij daagt de ondernemer uit om mentaal en fysiek weerbaar te zijn. Het door ons ontwikkelde concept reflecteert gedrevenheid, expertise, confrontatie en doelgerichtheid: de nieuwe kernwaarden van het bedrijf.

De dynamische lijnen van het logo zorgen voor een moderne look en feel. De (mes)scherp afgesneden lijnen vormen samen de letter M. Het kleurenpalet is geïnspireerd op het Scandinavisch design: puur en koel. De kleurencombinatie zwart, beige en ijsblauw past perfect bij de eyecatcher van het bedrijf: het ijsbad met houten omheining.

High-end drukwerk

De visualisatie van het concept is volledig doorgevoerd in de offline communicatiemiddelen. Voor het drukwerk is gekozen voor een diepzwart, mat Colorplan papier. De afwerking van zilverfolie draagt bij aan het messcherpe effect en high-end gevoel. Deze moderne look en feel wordt doorgevoerd in onder andere de signing en bedrijfskleding waarbij de hoodies en polo’s zijn afgewerkt met een zilver, geborduurd logo op de borst.

Een moderne website

Ook het online visitekaartje is in een nieuw jasje gestoken. Wij hebben een nieuwe krachtige website ontwikkeld die overzichtelijk is en de bezoeker triggert om een traject te starten. De visuals van Messcherp zijn dynamisch met veel natuurlijke accenten zoals ijs en hout. Door een overzichtelijke paginastructuur én de juiste tone of voice worden bezoekers geprikkeld om actie te ondernemen op de website.

Visit website

Een ijzersterke (re)branding

Word comfortabel met het oncomfortabele, dat is het streven van Messcherp. Wij zijn trots te mogen samenwerken met dit gedreven bedrijf om hun scherpe visie te vertalen met ijzersterke (re)branding. Creamy Concepts ontwikkelde voor Messcherp een unieke identiteit die zich onderscheid in de markt.

Bij Creamy Concepts behandelen ze projecten op een uiterst professionele manier. Bij de presentatie van mijn nieuwe branding was ik aangenaam verrast door hoe goed ze mijn verhaal hadden begrepen en dit vertaald hebben in een prachtige branding. Creamy is een absolute aanrader wanneer je wilt rebranden of nog helemaal niet hebt nagedacht over je branding!

Messcherp

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!