Charlotte Helsen

Charlotte Helsen – een nieuw hoofdstuk voor Maison Péderrey. Charlotte maakt naam voor zichzelf in de wereld van interieur door bij te dragen aan design, productie en distributie van hoogwaardige en tijdloze productontwerpen. Met haar ervaring en expertise betreedt de tweede generatie van de familie een nieuw tijdperk waar maatwerk, kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Het merk had nood aan een high-end corporate identity. Aan ons de taak om de branding naadloos aan te laten sluiten op de nieuwe visie van het bedrijf.

Elevating driven
interior brands

Onze inspiratie komt voort uit de onderscheidende stijl die de producten met zich meedragen. Het gebruik van unieke materialen, sobere kleuren en een strakke afwerking geeft het werk een elegante look en feel. De huisstijl heeft een minimalistisch en Scandinavisch karakter. Het logo en beeldmerk zijn strak en simplistisch. De lijn symboliseert een tijdlijn naar de historie van dit gepassioneerde familiebedrijf.

Bespoke value creation

De content creatie is een weerspiegeling van de drive en passie voor vakmanschap die Charlotte Helsen heeft geërfd. We creëerden een beeldstijl welke de sfeer en het persoonlijk karakter van het merk vertaalt. Deze beeldstijl is doorgevoerd in de product- en sfeerfotografie. De pay-off “Bespoke value creation” representeert de kernwaarden van het bedrijf. We trekken dit door in de Engelstalige copywriting met een authentieke tone-of-voice dat het merk in de mogelijkheid stelt om hun rol op de internationale markt te versterken.

Minimal design,
maximum impact

Vanuit een custom made webdesign komt het moderne karakter van het merk terug in een evenwichtig opgebouwde website. Het uitdragen van haar op maat gemaakte dienstverlening en het tentoonstellen van recente cases is op een interactieve manier mogelijk gemaakt door het gebruik van dynamische fotogalerijen. Op de website komen alle branding elementen perfect samen en mag daarom gerust het digitale visitekaartje van dit bedrijf worden genoemd.

Visit website

Premium international branding

Bespoke value creation, dat is wat het merk belooft. Creamy Concepts heeft voor dit internationale merk een premium branding gerealiseerd, aan Charlotte Helsen nu de taak om haar passie en bedrijfsvisie aan de wereld te introduceren.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!