Marc Merry
Makelaardij

Een sterke branding voor een gevestigd makelaarskantoor. Marc Merry Makelaardij typeert zich door hun hoge betrokkenheid, huiselijkheid en gedreven deskundigheid. Dit professionele karakter ontbrak nog in hun branding. Wij gingen op zoek naar het onderscheidend vermogen van Marc Merry en ontwikkelden een professionele branding.

Het gevoel van
thuis in huis

We positioneren Marc Merry als een betrouwbaar en persoonlijk bedrijf waar men zijn woning aan toevertrouwt. Vanuit dit uitgangspunt formuleren we de pay-off “Het gevoel van thuis in huis”. We definieerden hun kernboodschap in een brand story, die vervolgens tot leven komt in een nieuwe corporate identity met behoud van bestaande stijlelementen.

Een persoonlijke aanpak

De klassiek blauwe kleur wordt aangevuld met een licht antraciet kleur voor een moderner karakter. We kiezen voor een geschreefd klassiek lettertype dat een gevoel van vertrouwen en expertise oproept. Samen met het herziene beeldmerk vormt dit een authentiek logo. De typografie vullen we aan met een handgeschreven lettertype. Het symboliseert de handtekening van Marc Merry en benadrukt zijn persoonlijke aanpak. We ontwikkelen stijlvolle huisstijldragers en communicatiemiddelen waarmee het merk verder begint te leven.

Een visitekaartje met diepe preeg, briefpapier, wijndozen en pennen – allemaal zijn ze voorzien van diezelfde persoonlijke touch. Deze trekken we door in de content strategie. Karakteristieke woonelementen, diverse persoonlijkheden en belangrijke facetten in de dienstverlening van Marc Merry worden op stijlvolle wijze op beeld vastgelegd. In de copywriting weten we de passie voor wonen en gedrevenheid van Marc Merry te benadrukken in een krachtige tone-of-voice.

First impressions matter

De website is de eerste connectie die klanten maken met Marc Merry. We ontwikkelen een website waarop het aanbod krachtig naar voren komt. Door een naadloze implementatie van de Realworks koppeling kan de bezoeker een duidelijk overzicht verkrijgen van het actuele woningaanbod. Het stijlvolle webdesign in combinatie met een persoonlijk randje zorgt voor een duidelijke digitale herkenbaarheid.

Visit website

Klassieke branding

Een klassieke branding met een modern randje. Creamy Concepts legt een sterk fundament voor Marc Merry Makelaardij waarmee zij zich in een bewogen markt verder kunnen voortbewegen.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!