KampsVanBaar

Wanneer je spreekt over een high-end service, dan denk je al snel aan de advocatuur. Het betrouwbare advocatenkantoor KampsVanBaar wilde hun uitstraling verbeteren zodat deze in lijn staat met hun kwalitatieve hoogstaande juridische dienstverlening. KampsVanBaar ging met ons in zee om een professioneler imago te ontwikkelen.

Creativiteit en betrokkenheid

Dit jonge advocatenkantoor typeert zich onder andere door hun omvangrijke, jonge team. Zij willen niet gezien worden als een doorsnee advocatenkantoor. Ze willen laten zien dat ze met de tijd mee gaan en kennis van zaken hebben. Aan ons de taak dit doel te vertalen naar een volledig nieuwe, stijlvolle identiteit. Het kon ook niet anders dan alle online- en offline uitingen volledig op zijn kop te zetten. Een belangrijk kenmerk in de advocatuur is hun moderne pand.

Dit diende daarmee ook ter inspiratie voor de opbouw van het nieuwe logo. We hebben het beeldmerk opgebouwd uit de letters van de naam partners die als puzzelstukken in elkaar vallen. Samen met een strak lettertype vormt dit het vernieuwde logo. De keuze voor de kleuren is niet vanzelfsprekend. De diepzwarte kleur zorgt voor een zakelijk randje, terwijl de warme beige- en wittinten juist zorgen voor rust en wekt vertrouwen op.

Exclusieve online- en offline communicatie

De zorgvuldigheid en aandachtig werken waar KampsVanBaar bekend om staat in hun dienstverlening is ook terug te vinden in de offline communicatie. Hier zijn we net dat stapje verder gegaan. In samenwerking met een lokale drukkerij hebben wij gekozen voor een exclusief papiersoort met speciale afwerking. De volledige afwerking van het drukwerk is op elkaar afgestemd en straalt luxe en exclusiviteit uit.

Visit website

Karakteristieke,
warme beelden

De fotografie is een belangrijk onderdeel in het uitdragen van professionaliteit en deskundigheid. Er is een volledige dag uitgetrokken om het gehele kantoor en zijn medewerkers in beeld te brengen. De sfeervolle fotografie draagt ook bij aan de online beleving. De gehele look and feel van KampsVanBaar is doorgetrokken in het ontwerp van de website. De website dient als een online visitekaartje voor het omvangrijke advocatenkantoor.

Sterke online presence

Als een van de weinige advocatenkantoren in Nederland is KampsVanBaar zo mee met de tijd op het gebied van social media. Wekelijks verzorgen wij Instagram, Facebook en LinkedIn posts welke zich richt op hun hoogstaande juridische dienstverlening, juridische onderwerpen en de deskundige medewerkers die stuk voor stuk worden uitgelicht op hun kanalen. Nog steeds ontvangt het advocatenkantoor wekelijks complimenten over hun exclusieve, hoogwaardige online- en offline uitstraling. Als bureau zijn wij enorm trots hieraan mee te werken.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!