Creamy Concepts mag zich voor het tweede jaar op rij benoemen tot de FONK150 Best Agencies 2023 van Nederland. That’s one hell of an honor!

FONK150 Best Agencies 2023

Jaarlijks selecteert FONK Magazine de best presterende bureaus op basis van klanttevredenheidsonderzoek. En dit jaar maakt Creamy Concepts voor de tweede keer op rij deel uit van de FONK150 Best Agencies 2023! Wie zegt dat? Onze klanten! We scoren onder onze klanten maar liefst een 8.3 gemiddeld op diverse criteria van klanttevredenheid. En dat is nog niet alles, we gaan ook naar huis met de volgende prijzen:

#05 Meest creatief categorie branding met een 8,6 #05 Meest effectief categorie branding met een 8,6 #04 Best business accelerators categorie branding met een 8,0

Hoe bereiken we zo'n hoge score? Sommigen noemen het onze gouden formule. We vroegen het aan onze eigen Founder & Managing Director, Romy Wauben: “Een krachtig team met een zacht randje – aangedreven door vrouwelijk leiderschap. Het geheim van ons succes? Authenticiteit, inlevingsvermogen, precisie en een enorme drive. Als Branding Agency laten we merken tot in de fijnste details leven.”

Maar dat is niet de enige reden voor ons succes. Onze klanten zijn een groot onderdeel geweest in het behalen van deze score. Daarom willen we graag onze klanten bedanken. Op naar nog betere resultaten in 2024!

Lees het volledige FONK Magazine artikel

Also interesting

Wat is branding

Read more

In 7 stappen tot een succesvolle merkstrategie

Read more

Storytelling in branding

Read more

4 praktische tips voor een consistente branding op social media

Read more

Een strategische samenwerking: Creamy Concepts gaat verder onder de vleugels van Wings Group Holding

Read more

Het verhaal van Tony’s Chocolonely

Read more

Let’s talk about your brand

Contact us