Creamy Concepts maakt vanaf 1 januari 2024 onderdeel uit van de Wings Group Holding, onder leiding van de twee eigenaren Jasper Voorn (algemeen directeur) en Ivan Arndts (commercieel directeur). De overname markeert een strategische stap in de groei van twee Sittardse bedrijven. Het biedt nieuwe kansen voor synergie en de verdere groei ambities van beide bureaus.

Synergie tussen twee bedrijven

Het snelgroeiend online-marketing bureau Web Wings en gevestigd branding bureau Creamy Concepts slaan de handen ineen. Web Wings heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een organisatie met ruim 40 medewerkers sinds de oprichting in 2018. Het dienstenpakket omvat diverse onlinemarketingdiensten, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing en e-mail marketing. Onze expertise in branding en positionering wordt door deze strategische samenwerking aangevuld met een specialisatie in marketing en conversie.

Focus op krachten bundelen en continuïteit

Creamy Concepts blijft functioneren als opzichzelfstaand bureau. De overname heeft daarmee geen invloed op de diensten die wij leveren. We geloven dat deze verandering juist leidt tot groei en nieuwe kansen. Als bureaugroep kunnen we ons verder ontwikkelen als een professionele full-service speler, met een breder scala aan diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. De samenwerking tussen de Sittardse bedrijven komt niet uit de lucht vallen. Eerdere samenwerkingen in het verleden heeft geleid tot succesvolle projecten en een basis gelegd voor verdere strategische stappen. Sommige klanten werkten al met beide bureaus, anderen kunnen nu hun voordeel doen met de uitbreiding van ons full-service aanbod.

Een geleidelijk proces

Founder en Managing Director Romy Wauben zet door deze overname een stap terug.

Na meer dan 10 jaar succesvol gepresteerd te hebben, voel ik de behoefte aan innerlijke voldoening op een ander gebied. Ik besluit mijn hart te volgen en een nieuw avontuur aan te gaan.”

Hoewel Romy Wauben het stokje overdraagt, blijft zij na de overname nog een jaar betrokken. De komende tijd wordt er gefocust op het overdragen van taken en verantwoordelijkheden aan Jasper, Ivan en een nieuwe intern verantwoordelijke. Jasper gaat zich voornamelijk richten op interne zaken, terwijl Ivan zich op het commerciële aspect zal concentreren.

Meer informatie?

Indien er de behoefte is aan meer informatie over deze bedrijfsovername, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan klaar om eventuele zorgen weg te nemen en de continuïteit van onze samenwerking te waarborgen. [email protected] (General director) [email protected] (Commercial director) [email protected] (Managing director)

Also interesting

4 praktische tips voor een consistente branding op social media

Read more

FONK150 Best Agencies van Nederland

Read more

Het verhaal van Tony’s Chocolonely

Read more

5 redenen waarom rebranding een slimme zet is voor jouw organisatie

Read more

Boost jouw merk met impactvolle content: 5 tips die het verschil maken

Read more

5 Redenen om jouw naamsbekendheid te vergroten met social media

Read more

Let’s talk about your brand

Contact us