There’s always a reason to celebrate, and this one is BIG. Creamy Concepts mag zich tot de FONK150 Best Agencies 2022 van Nederland benoemen.

FONK150 Best Agencies 2022

Elk jaar selecteert FONK Magazine de best presterende bureaus op basis van een klanttevredenheid onderzoek. De ranking van klanttevredenheid wordt gemeten op diverse criteria. Als nieuwkomer dit jaar mogen wij onszelf prijzen met een gemiddelde score van een 8.8. Our high school teachers would be proud of us. En dat niet alleen, we slepen ook nog de volgende prijzen mee naar huis:

#01 Meest creatief categorie branding met een 9,3 #03 Meest effectief categorie branding met een 8,7 #02 Best business accelerators categorie branding met een 8,6

Hoe we zo hoog weten te scoren? Sommige noemen het de gouden formule, we vragen het aan onze eigen Founder & Managing Director Romy Wauben: “Een krachtig team met een zacht randje – aangedreven door vrouwelijk leiderschap. Het geheim van ons succes? Authenticiteit, inlevingsvermogen, precisie en een enorme drive. Als Branding Agency laten we merken tot in de fijnste details leven.”

That’s one hell of a statement, but one we say proudly. Maar dat is niet alleen de reden voor ons hoge resultaat. Onze klanten zijn een groot onderdeel geweest in het behalen van deze score. En daarmee eindigen we ook met een BIG FAT THANK YOU: voor deze cijfers, de tevredenheid en het vertrouwen in ons de afgelopen jaren.

De resultaten

Benieuwd naar alle inzichten van het onderzoek, of kan jij wel wat nieuw leesvoer gebruiken? Lees het artikel hier en vergeet vooral niet te delen wat je ervan vindt.

Lees het volledige artikel

Also interesting

Alles wat je moet weten over de Google Consent Mode v2 Update

Read more

Wat is branding

Read more

In 7 stappen tot een succesvolle merkstrategie

Read more

Storytelling in branding

Read more

4 praktische tips voor een consistente branding op social media

Read more

Een strategische samenwerking: Creamy Concepts gaat verder onder de vleugels van Wings Group Holding

Read more

Let’s talk about your brand

Contact us