There’s always a reason to celebrate, and this one is BIG. Creamy Concepts mag zich tot de FONK150 Best Agencies 2022 van Nederland benoemen.

FONK150 Best Agencies 2022

Elk jaar selecteert FONK Magazine de best presterende bureaus op basis van een klanttevredenheid onderzoek. De ranking van klanttevredenheid wordt gemeten op diverse criteria. Als nieuwkomer dit jaar mogen wij onszelf prijzen met een gemiddelde score van een 8.8. Our high school teachers would be proud of us. En dat niet alleen, we slepen ook nog de volgende prijzen mee naar huis:

#01 Meest creatief categorie branding met een 9,3 #03 Meest effectief categorie branding met een 8,7 #02 Best business accelerators categorie branding met een 8,6

Hoe we zo hoog weten te scoren? Sommige noemen het de gouden formule, we vragen het aan onze eigen Founder & Managing Director Romy Wauben: “Een krachtig team met een zacht randje – aangedreven door vrouwelijk leiderschap. Het geheim van ons succes? Authenticiteit, inlevingsvermogen, precisie en een enorme drive. Als Branding Agency laten we merken tot in de fijnste details leven.”

That’s one hell of a statement, but one we say proudly. Maar dat is niet alleen de reden voor ons hoge resultaat. Onze klanten zijn een groot onderdeel geweest in het behalen van deze score. En daarmee eindigen we ook met een BIG FAT THANK YOU: voor deze cijfers, de tevredenheid en het vertrouwen in ons de afgelopen jaren.

De resultaten

Benieuwd naar alle inzichten van het onderzoek, of kan jij wel wat nieuw leesvoer gebruiken? Lees het artikel hier en vergeet vooral niet te delen wat je ervan vindt.

Lees het volledige artikel

Also interesting

Het verhaal van Tony’s Chocolonely

Read more

5 redenen waarom rebranding een slimme zet is voor jouw organisatie

Read more

Boost jouw merk met impactvolle content: 5 tips die het verschil maken

Read more

5 Redenen om jouw naamsbekendheid te vergroten met social media

Read more

Chat GPT, een ondersteuning of een bedreiging?

Read more

Waarom converteert mijn website niet?

Read more

Let’s talk about your brand

Contact us