PITground

Een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Dat is PIT.ground. Een unieke plek waar werken (WORK), wonen (STAY) en recreëren (SPARE) samenkomen. Samen met lokale partners als Mulleners Vastgoed, Aelmans Makelaardij, Phidias en Dols is er hard gewerkt aan deze nieuwe en unieke ontmoetingsplek in Sittard. Wij zijn verantwoordelijk geweest voor het vertalen van een sterke brand story naar een volwaardig visueel concept.

De plek waar werken,
wonen en recreëren
samenkomen

´PIT´ staat voor een centrale plek, de kern van groei welke binnen het gebouw gerealiseerd wordt. Samen met ´ground´ is dit de basis geweest voor het logo. Natuur en aardegrond waarop kan worden voortgeborduurd. De huisstijl en het interieur is hierop afgestemd met een kleurenpalet van aardse bruintinten met een frisse twist. We werken een range aan huisstijl dragers uit. Van het klassieke visitekaartje en briefpapier, tot een brochure en volledige signing van het gebouw.

Choose your ground

Op de stevige fundering van PITground zijn drie deelconcepten ontstaan: WORK-, STAY- en SPAREground. Deze hebben allen hun eigen identiteit zodat er herkenning voor de afzonderlijke afdelingen binnen het gebouw ontstaat. De drie deelconcepten zijn vol in de bloei en zijn ondergedompeld in pasteltinten. Het visuele concept en de merkboodschap ‘A common ground for growth’ brengen de drie concepten van werken, wonen en recreëren samen.

Een community die gezien mag worden

PITground wordt gedefinieerd door haar bewoners en bezoekers. We creëren door het jaar heen een uitgebreide beeldbank van fotografie, videografie en drone beelden. Het veelzijdige concept leggen we vast op een speelse en dynamische manier. Niet te perfect of te geposeerd, maar gewoon de community zoals zij is.

Which ground will you choose?

We ontwikkelen een interactieve, veelzijdige website waar je mee genomen wordt door de verschillende grounds. De website doelt om zoveel mogelijk bezoekers, potentiële huurders en stakeholders te informeren over de veelzijdigheid en mogelijkheden binnen PITground. De website focust zich op het uitlichten van de faciliteiten, de community, huurders van PITground en de verschillende concepten binnen PITground. Wij blijven meegroeien met het concept, jij ook?

Visit website

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!