Maike Kentrop

Maike Kentrop begeleidt organisaties bij ingrijpende veranderingen in hun werkomgeving door middel van conceptontwikkeling, verandermanagement & interieurontwerp. Haar missie: toegevoegde waarde bieden aan organisaties door het ontwikkelen van een aantrekkelijke, gezonde en toekomstbestendige werkomgeving. In co-creatie met diverse opdrachtgevers zet ze een koers uit naar een duurzame toekomst voor de organisatie en haar medewerkers.

Establishing growth with work environments

Na onze kick-off meeting wisten we al snel de core values te destilleren in authenticity, positivity, co-creation & valuable en formuleerden we de visie en brandstory van Maike Kentrop. “Establishing growth with work environments” wordt de leidraad van de branding zowel visueel als in de tone-of-voice. Met deze info startten we met het ontwerp van een opvallend en speels logo dat de jonge, flexibele en innovatieve mindset van Maike Kentrop weerspiegelt.

De rode draad door de branding zijn de dynamische kleurrijke graphics, deze komen in alle huisstijl dragers terug. Het primaire kleurenpalet van donkergroen en beige benadrukt groei, duurzaamheid en optimisme. De frisse, secundaire kleuren zijn geïnspireerd op Maike’s innovatieve persoonlijkheid en werkwijze. De oranje cirkel symboliseert Maike als spin in het web. De bordeauxrode plus staat voor de toegevoegde waarde die ze in co-creatie met haar team aan professionals biedt. De lila vierkante vorm staat voor de omgeving waarin ze haar visie toepast.

Een visuele verlenging
van het concept

De beelden van Maike worden door ons content team vastgelegd in een creatieve en vertrouwde omgeving. Ook hier sluiten de core values naadloos aan op het concept, de styling en beeldstijl. De internationale copywriting is in lijn met de ambities die Maike heeft om met haar bedrijf grenzen over te gaan.

Dynamische branding

De dynamische website ademt in alle opzichten de waarden van Maike Kentrop. De grafische elementen en het frisse kleurenpallet vormen samen met de vrolijke beelden en de Engelstalige tone-of-voice een krachtig karakter. Met deze branding heeft Maike Kentrop een volledige toolbox in handen om haar merk en diensten op consistente wijze voor te stellen aan potentiële klanten. Creamy Concepts realiseerde in no-time een doordachte branding van A tot Z.

Visit website

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!