Sukha Yoga

Vrouwen in hun kracht zetten: het is de duidelijke ambitie van Sukha Yoga. Het bedrijf biedt exclusieve yogatrajecten aan voor vrouwen die zichzelf verder willen ontwikkelen. De visie van eigenaresse Nadine is kraakhelder, maar ze had behoefte aan een duidelijke positionering en onderscheidende branding. Wij mochten met deze vraagstukken aan de slag om een overtuigende branding te creëren welke vrouwen op een krachtige manier overtuigt van het aanbod van Sukha Yoga.

Authenticiteit tot in de kern

De bouwstenen van het merk lagen er. Het was aan ons de taak om deze verder te vertalen naar een eenduidige branding die van A tot Z klopt. Vanuit de merkstrategie scherpen we haar missie, visie, kernwaarden, doelgroep, aanbod en merkboodschap aan.

De volgende uitdaging kwam aan bod bij de merkidentiteit: hoe onderscheid je je in een gesatureerde branche? We maken bewuste keuzes op gebied van kleur, typografie en contrast om het merk er beter uit te laten springen.

De balans in yin en yang

We ontwikkelen een concept rondom het bekende yin yang teken. We distilleren deze tot een abstracte vorm en overlappen de cirkels welke symbool staan voor de oneindige circles of life. De zachte vormen van de cirkels breken we op met een strakker lettertype uitgeschreven in kapitalen. In de kleuren brengen we ditzelfde contrast aan. Een zachte groentint symboliseert de vrouwelijke energie, terwijl de donkere roodtint mannelijke energie uitstraalt. De doorvertaling in communicatiemiddelen omarmt het concept. We ontwikkelen diverse herkenbare middelen waarmee eigenaresse Nadine het merk kan introduceren aan haar potentiële doelgroep.

Beeld zegt meer dan woorden

Authenticiteit is een integraal onderdeel van het bedrijf. We bepaalden een beeldstijl die de enigszins mysterieuze Sukha-vibe kracht bijzet. De setting, een karakteristieke locatie in Zuid-Limburg en de natural beauty’s die model staan dragen bij aan een krachtige beeldbank. Zachte tinten van de kleding en sierlijke bewegingen van de modellen worden gepaard met een ruwe, donkere nabewerking welke naadloos aansluit op het yin-yang concept. De copywriting sluit hierop aan met een overtuigende tone-of-voice en gebruik van vrouwelijke woorden. De content komt samen op de dynamisch ontworpen website waar het aanbod overzichtelijk staat weergeven.

Visit website

Activeren van het merk

De website is het vertrekpunt van de positionering van het merk, maar zeker niet het eindpunt. We zetten een social media campagne in gedurende een aantal weken om het merk te activeren bij de doelgroep. Vervolgens geven we Nadine alle tools mee om met eigen kracht het merk verder te activeren en positioneren. Want, wie kan haar visie beter overbrengen dan zijzelf? Creamy Concepts zet daarmee een sterk fundament neer voor dit toekomstbestendig merk.

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!