MAXI Minibar

Unbox a new experience. MAXI Minibar is een uniek concept dat elk hotelverblijf naar een hoger niveau tilt. Het vereenvoudigt het leven van hoteliers met plug-and-play minibar-boxen. Creamy Concepts is ingeschakeld om dit innovatieve concept in de markt te zetten middels een dynamische branding.

Twist up your minibar

In een wereld vol merken is het een uitdaging om op te vallen en de aandacht van de doelgroep vast te houden. We positioneren MAXI Minibar als een unieke twist op de standaard minibar. Onze strategie richt zich op hoteliers die hun gastvrijheid willen verbeteren door in te spelen op beleving.

De identiteit van het merk is al gedefinieerd, wij voegen hier speelse elementen aan toe om het tot één sterk concept te brengen. Vanuit daar werken we een diverse communicatiemiddelen uit waarmee het merk zich kan introduceren in de markt. Denk aan een corporate brochure, flyers voor zowel hoteliers als hotelgasten, packaging, verzenddozen en sluitstickers.

Unbox a new experience

De MAXI Minibar boxen brengen het gevoel van een 5-sterren ervaring over in je hotelkamer. Deze ervaring laten we terugkomen in alles wat we creëren, waaronder de content. Ons content team ondersteunt de volledige productie van A tot Z. In een hotelkamer in het Van Der Valk Hotel op de Zuidas in Amsterdam wordt tijdens een dagdeel hoogwaardige fotografie en videografie gerealiseerd. Samen met twee modellen, de klant, onze foto- en videograaf, Art Director en assistent zorgen we ervoor dat beide boxen inclusief inhoud sfeervol op beeld worden vastgelegd.

Ready to twist up your minibar?

Het concept komt sterk tot zijn recht in een uniek ontworpen website. We laten traditionele blokken achterwege en spelen in op de innovatieve twist van het product zelf. Grote blokken met afbeeldingen en prints wisselen zich af met moderne designs en content. Dit resulteert in een dynamische en commerciële webshop waar ervaring centraal staat.

Bekijk website

Een dynamische branding

Na de lancering blijven wij betrokken bij de doorvoering en implementatie van het merk. Creamy Concepts ondersteunt de klant en het merk om deze sterk op de markt te zetten. Wie weet geniet jij binnenkort van een MAXI Minibar in een hotel in Nederland.

"Van A tot Z tevreden, zeker ook door de 'hospitality'-benadering. Niets was te veel waardoor er een gaaf eindresultaat is gerealiseerd!"

– Boudewijn Koopmans, MAXI Minibar

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!