Maessen & Houben Strafrechtadvocaten

Een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht. Een no-nonsense rechtsgebied. Geen soft business, maar harde zaken en daadkrachtige acties. Het is ons vertrekpunt om een onderscheidende branding te ontwikkelen voor Maessen & Houben Strafrechtadvocaten.

Twee leeuwen, een doel

Passie, kennis en strijdlust vormen de pilaren bij hun verdediging. Een sterke visie welke dient als aanzet voor het concept. Vanuit de strategische brainstorm distilleren wij de brand story en formuleren wij de pay-off “Krachtig en gedreven door kennis en ambitie”. We laten ons beïnvloeden door het harde karakter van de branche en creëren een ijzersterk concept. Eén ding is zeker. Aan ambitie is niks te ontbreken bij de strafrechtadvocaten van Maessen & Houben. Strijdvaardig, overtuigend en betrouwbaar – de core values die niet alleen hun ambitie omvat, maar ook hun sterrenbeeld: leeuw. Het is de inspiratie voor het logo. Een abstract beeldmerk met een karakteristieke typografie.

In een actiegerichte juridische sector past geen kleur. Een uitspraak van een rechtszaak is zwart of wit. De strafrechtadvocaten zoeken naar een grijs gebied om te bemiddelen. Het is onze inspiratiebron voor het cleane, zwart-grijze kleurenpalet met een degelijke uitstraling die in de verdere doorvoering wordt versterkt. Visitekaartjes, presentatiemappen, enveloppen en pennen zijn allemaal voorzien van een luxe afwerking en van hoogwaardige kwaliteit.

Statige content en een actiegerichte website

De fotografie vindt plaats op een artistieke, rauwe locatie in de stad waar het advocatenkantoor is gevestigd: het maankwartier in Heerlen. Architectuur en statige portretten vullen elkaar aan in zwart-wit fotografie. De tone-of-voice is hier ook naar geschreven: beknopt en duidelijk. Net als de website, want ook hier kiezen we voor een to the point aanpak. Overtuigende CTA-knoppen, interactieve pagina’s en krachtige content. Het past bij de strijdlustige verdediging die het advocatenkantoor voert.

Visit website

Branding die overtuigt

Een onderscheidende branding voor een bevlogen advocatenkantoor. Het creëert een fundering waarmee de strafrechtadvocaten van Maessen & Houben met volle overtuiging hun bedrijf introduceren op de markt.

Per 1 januari 2023 zijn wij ons eigen advocatenkantoor gestart en we hebben ervoor gekozen de volledige branding in handen te leggen van Creamy Concepts. Daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Een uitstekende service werd structureel afgewisseld met vriendelijkheid van iedereen die werkzaam is binnen Creamy Concepts. Een absolute aanrader!

Maessen & Houben Strafrechtadvocaten

Discover more brands

Like what you see?

Let’s meet!